Bediening
De maaltijden worden geserveerd op de kamer of in de polyvalente zaal afhankelijk van nood aan begeleiding. Bewoners die moeite hebben met eten krijgen extra ondersteuning, eventueel hulpmiddelen en aangepaste maaltijden. De bewoner krijgt rustig de tijd om zijn maaltijd te nuttigen. Het menu wordt wekelijks opgehangen en er wordt wekelijks voorzien in een alternatieve maaltijd. De dieetwensen en voorschriften worden correct opgevolgd en toegepast. Persoonlijke voorkeuren van bewoners worden bijgehouden en doorgegeven aan de keuken. Zo nodig komt een logopediste langs om de slikfunctie te evalueren.
Eetcultuur
Eten is een belangrijk onderdeel van het leven in het woonzorgcentrum. Er wordt veel aandacht besteed aan de eetcultuur, waarbij bediening, sfeer, en kwaliteit van de maaltijden centraal staan.
Hygiëne
De hygiënevoorschriften volgens de HACCP-principes worden strikt nageleefd.
Ingrediënten
Goede voeding wordt verzekerd door een zorgvuldig inkoopbeleid van verse en kwaliteitsvolle producten. Er wordt gelet op afwisseling en gezonde voeding, waarbij voeding ook wordt afgestemd op het gezondheidsproces van de bewoners.